Foto vanPlay Bouzouki
Exclusivité

Exclusief bij Play Bouzouki “JIMA WINERY”

Het Griekse wijnhuis JIMA biedt 4 variëteiten exclusief voor België aan! 3 uitzonderlijke rode wijnen en een even uitzonderlijke witte.

Boek nu

Laten we u kennis laten maken met JIMA WINERY, een Grieks wijnhuis dat bekend staat om de kwaliteit van zijn producten. Genesteld in de heuvels van Epirus verbouwt de familie Jima al generaties lang druiven om wijnen te creëren die de rijkdom en diversiteit van de terroirs van de regio weerspiegelen.

JIMA WINERY-wijnen zijn het resultaat van een huwelijk tussen traditie en moderniteit. Het huis maakt gebruik van wijnbereidingstechnieken die het milieu en de gezondheid van de consument respecteren, terwijl de voorouderlijke productiemethoden behouden blijven.

Het resultaat is een portfolio van elegante, smaakvolle en authentieke Griekse wijnen, die het Griekse brasserie-restaurant Play Bouzouki met trots exclusief voor heel België aanbiedt. Restaurantklanten kunnen uitzonderlijke wijnen ontdekken, die de mediterrane gerechten die door het huis worden aangeboden, zullen versterken.

Bij JIMA WINERY vertelt elke fles een uniek verhaal, dat van de terroirs en wijngaarden waaruit de wijn is geboren. Hun jaargangen zijn een weerspiegeling van de liefde van de familie Jima voor het Griekse land en de Griekse cultuur, en hun toewijding aan kwaliteit en authenticiteit.

We zijn ervan overtuigd dat de wijnen van JIMA WINERY wijnliefhebbers, gastronomieliefhebbers en alle nieuwsgierige mensen die de rijkdommen van Griekenland via zijn producten willen ontdekken, zullen aanspreken.

Wij nodigen u uit om de wijnen van JIMA WINERY te komen ontdekken in ons Griekse brasserie-restaurant Play Bouzouki in Brussel, waar u deze uitzonderlijke wijnen kunt proeven, vergezeld van de heerlijke mediterrane gerechten die door het restaurant worden aangeboden.

Ontdek in video...